SRS Europe opent tweede kantoor in Luxemburg

De onafhankelijke verzekeringsmaatschappij Strategic Risk Solutions (SRS) heeft haar expansie op de Europese markt voortgezet met de toevoeging van een tweede kantoor in Luxemburg.

“Door de combinatie van onze twee kantoren kunnen we onze klanten in Luxemburg verwelkomen in een zeer gastvrije omgeving en tegelijkertijd voorbereid zijn op de verwachte expansie in de toekomst”, aldus Maxime Schons, managing director European Finance and Compliance, European captive management van SRS.

SRS zei dat het aan de groei van zijn Europese aanwezigheid werkt met een vijfjarig strategisch plan, dat onder andere de benoeming van belangrijke leidinggevenden in de afgelopen twee jaar en dit extra kantoor in Luxemburg omvat.

“Het managementteam van SRS Europe zet zich in om de onafhankelijkheid en de ongeëvenaarde expertise van SRS naar bedrijven in heel Europa te brengen. De Luxemburgse kantoren zullen verzekeringsbeheer en actuariële diensten aanbieden via ervaren SRS-professionals die zich richten op captive en commerciële verzekerings- en herverzekeringsmaatschappijen. Dit tweede kantoor zal SRS de ruimte bieden om zich te blijven concentreren op het leveren van de diensten van topkwaliteit die Europese klanten van SRS zijn gaan verwachten”, aldus het bedrijf.

SRS Europe heeft momenteel vestigingen in Frankrijk, Guernsey, Ierland, Luxemburg, Malta, Nederland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Back to top button