Ferma en Commercial Risk lanceren European Risk Management Awards 2022

Commercial Risk en Ferma hebben de lancering aangekondigd van de European Risk Management Awards, dat dit jaar terugkeert als een fysiek evenement in Londen op 22 november.

Zoals gebruikelijk zijn de prijzen bedoeld om prestaties in drie categorieën te belonen: Uitmuntendheid in risicobeheer, uitmuntendheid in de sector en uitmuntendheid in opleiding en onderwijs.

Er is ook een nieuwe prijs voor 2022, waarvoor het publiek kan stemmen, de Business Continuity Programme of the Year.

De uiterste datum voor inzendingen is 29 juni 2022. Bezoek de homepage van de awards op europeanriskmanagementawards.com voor inschrijving.

Dit is het zesde prijzenprogramma sinds Ferma en Commercial Risk in 2016 een partnerschap zijn aangegaan voor dit initiatief. De ceremonie is een belangrijke datum geworden voor de Europese risico- en verzekeringsbeheersgemeenschap.

De editie van dit jaar wordt ondersteund door Allianz, AXA, Belfor en Zurich.

Ferma kondigde de lancering van de prijzen van dit jaar op haar website aan met de volgende verklaring: “Door de recente gebeurtenissen zijn risicomanagers uit de schaduw tevoorschijn gekomen, daar bestaat geen twijfel over. De behoefte aan doeltreffende procedures voor crisisbeheer heeft ervoor gezorgd dat risicobeheer een vaste plek op de agenda van de directie heeft gekregen, aangezien bedrijven zich hebben gerealiseerd dat succes en mislukking afhangen van hun crisisbeheersplannen.”

“Wij zijn van mening dat het dit jaar belangrijker is dan ooit om het professionalisme en de uitmuntendheid van de besten uit het Europese risico- en verzekeringsberoep en zijn partners uit de sector te vieren en te belonen.”

Adrian Ladbury, hoofdredacteur van Commercial Risk, voegt hieraan toe: “De European Risk Management Awards zijn in 2016 in het leven geroepen met de bedoeling om risicomanagers en hun handelspartners uit alle hoeken van Europa samen te brengen om uitmuntendheid en beste praktijken onder de aandacht te brengen, bewustzijn te vergroten en het profiel van risicobeheer binnen bedrijven te versterken.”

“Het initiatief benadrukt en stimuleert innovatie, de ontwikkeling van producten en diensten die aan de behoeften van klanten voldoen, goede praktijken, creatief denken, veerkracht en deskundigheid. Wij verheugen ons op weer een reeks waardevolle inzendingen die zowel persoonlijke als zakelijke uitmuntendheid op dit steeds belangrijker wordende gebied erkennen.”

Na twee jaren waarin de prijsuitreiking virtueel plaatsvond vanwege Covid-19, verwachten Ferma en Commercial Risk een grote opkomst op 22 november. Tafelreserveringen moeten zo vroeg mogelijk worden gemaakt om dit evenement niet te hoeven missen.

Bezoek de homepage van de awards op europeanriskmanagementawards.com voor inschrijving.

Back to top button