Crawford herstructureert mangementteam voor groei in Europa en Midden-Oosten

Het Amerikaanse schadebeheerbedrijf Crawford & Company heeft een nieuwe leiderschapsstructuur aangekondigd voor zijn activiteiten in Europa en het Midden-Oosten, waardoor het naar eigen zeggen klantgerichter zal worden. Het nieuwe team van regionale directeuren volgt op recente overnames in de Benelux-regio.

“Deze organisatiestructuur stelt ons in staat om wendbaarder te zijn en ons beter aan te passen aan de behoeften van onze klanten”, aldus Andrew Bart, CEO van Crawfords internationale activiteiten. Hij voegde eraan toe dat de nieuwe structuur “een aanzienlijke dynamiek zal genereren” aangezien het bedrijf “proactief wil inspelen op de talrijke kansen die we zien”.

Vic Noble neemt de functie van regionaal directeur voor het Midden-Oosten over van Brian Clarke en zal leiding geven aan Crawfords schaderegelingsactiviteiten in Europa.

Andiara Nordang Fleischer is benoemd tot regionaal directeur voor Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland, terwijl Gonzalo Esteban regionaal directeur voor Italië en Spanje zal worden. Paul Ogni is benoemd tot regionaal directeur voor Oost-Europa.

Niels de Kock gaat verder als regionaal directeur voor de Benelux, waar de focus zal liggen op groei na de overnames van BosBoon Expertise Group BV, Penta Expertise & Consult NV en Schaderegelingsburo RP van Dijk.

Alexander Schneevoigt zal leiding geven aan Crawfords activiteiten op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen in Europa, terwijl Rob Kleinveld zijn rol als uitvoerend algemeen schade-expert en client director voor de Benelux en Europa zal blijven vervullen.

Charlotte von Krogh, Crawfords president voor Europa en het Midden-Oosten, zei: “Met deze benoemingen kunnen we voortbouwen op recente investeringen in Europa en onze vooraanstaande positie verder versterken, en ervoor zorgen dat onze klanten kunnen rekenen op een consistente, hoogwaardige dienstverlening die snel wordt geleverd.”

Back to top button